Nieuws: Werkbezoek N303

Vakantiepark Enkhuizer Strand: Woonrijp maken


ENKHUIZEN: Van de Kraats civil projects B.V. en Van de Kraats Design B.V. zijn bezig met de civieltechnische voorbereiding van het vakantiepark Enkhuizer Strand. (van EuroParcs ) Gezien de omvang en complexiteit van het gehele project, inclusief het vakantiepark en de herontwikkeling van het openbaar gebied en de ligging aan het IJsselmeer, vereist dit veel onderzoeken, vergunningen, ontwerpwijzigingen en een goede planning.


Sponsoring: Advendo’57 JO14-1 nieuwe tenues en voetbaltassen


EDERVEEN - De bedrijven Trendspotting en Van de Kraats Civil Projects B.V. hebben het team JO14-1 van Advendo'57 voorzien van een nieuw tenue en voetbaltassen. 

Sponsoring "Het vergeten kind": Team Frosty Lovers


NOORDKAAP CHALLANGE: Van de Kraats civil projects B.V. en Van de Kraats Design B.V. hebben team Frosty Lovers gesponsort met hun reis naar de Noordkaap met als doel het helpen van "Het Vergeten Kind". Het Vergeten Kind strijdt voor kinderen die het moeilijk hebben, omdat er thuis veel problemen zijn. Ons doel is dat al deze kinderen zich gehoord en gezien voelen, zij op een een veilige en stabiele plek wonen en zich positief kunnen ontwikkelen. Zodat ze hun eigen plek vinden in de maatschappij. 

Vakantiepark Enkhuizer Strand: Definitief ontwerp


ENKHUIZEN: Van de Kraats civil projects B.V. en Van de Kraats Design B.V. zijn bezig met de civieltechnische voorbereiding van het vakantiepark Enkhuizer Strand. (van EuroParcs ) Gezien de omvang en complexiteit van het gehele project, inclusief het vakantiepark en de herontwikkeling van het openbaar gebied en de ligging aan het IJsselmeer, vereist dit veel onderzoeken, vergunningen, ontwerpwijzigingen en een goede planning.

Provincie Gelderland: Werkbezoek N303


HARDERWIJK - Op uitnodiging van GMB ben ik vandaag op werkbezoek geweest in de Gemeente Harderwijk. Dit project is door de Provincie Gelderland aanbesteed. Naast de provincie waren Waterschap Vallei en Veluwe, de Gemeente Harderwijk en Gemeente Ermelo aan de opdrachtgeverszijde betrokken.

Ik heb samen met StadLandWater | Management en Advies de contractvorming (bestek-, raming- en tekeningen) van dit project verzorgd. De N303 is de toegangsweg voor de stad Harderwijk, Deze weg transporteert namelijk niet alleen verkeer. In deze weg ligt een riool met een diameter van 1,25 meter. Dit riool voert het afvalwater van de Gemeente PuttenGemeente Ermelo en Gemeente Harderwijk naar de waterzuivering op het Harderwijker industrieterrein. Het gehele tracé heeft een lengte van 6 km. Dit rioolstelsel wordt gerenoveerd middels inversiemethode (naaldvilten met waterkous).

EuroParcs Marina StrandBad: Olburgen


OLBURGEN - Gisterenavond hebben wij een geslaagde inloopavond gehad voor de omwonenden van EuroParcs Marina StrandBad. Hier werden de uitgewerkte plannen voor de ontsluitingsweg naar het park gepresenteerd.

Hans van Riet (RHO Adviseurs) en Arjan van de Kraats (Van de Kraats civil projects B.V.) hebben deze plannen op verzoek van EuroParcs en in overleg met Gemeente Bronckhorst uitgewerkt.

N781: Ede-Wageningen


PROVINCIE GELDERLAND:
Voor Provincie Gelderland hebben wij de voorbereiding voor het project "asfaltonderhoud N781-Ede-Wageningen" verzorgd. Het asfalt op de Dr. Willem Dreeslaan en de Mansholtlaan wordt vervangen. Het werk wordt in de avonden en ’s nachts gedaan, tussen 19.00 en 06.00 uur. 

ONTWERP & VERKEER: Subsidie-raming


GEMEENTE SOEST:
Van de Kraats Civil Projects B.V. heeft voor bureau Ontwerp & Verkeer en gemeente Soest een subsidie raming verzorgd. Het betreft een subsidie voor verkeersveiligheidsmaatregelen op 13 locaties in de gemeente Soest.

GEMEENTE ARNHEM: Visie voor Kronenburg


KRONENBURG ARNHEM: 
Vanaf 1 augustus 2022 zal ik namens de gemeente Arnhem werken aan een nieuwe visie voor de "Wijk Kronenburg". Samen met bewoners, bedrijven, gemeente en andere organisaties willen wij Kronenburg in de komende jaren mooier, groener en prettiger maken.  

EUROPARCS: Civieltechnische ontwerpen


EuroParcs: 
Van de Kraats Civil Projects B.V. heeft voor EuroParcs "Ontwikkeling" de afgelopen periode meerdere ontwerptekeningen gemaakt. Het betreft ontwerpen van diverse resorts en parken in Nederland en Oostenrijk.

N781: Civieltechnische voorbereiding "elektrisch boren"


WAGENINGEN-EDE : Elektrisch asfaltboren
Voor de civieltechnische voorbereiding van de N781 worden namens Provincie Gelderland er asfalt boringen uitgevoerd door Arnhem Diamant. Waar voorheen een dieselauto met aanhangwagen met boorinstallatie noodzakelijk was voor asfaltonderzoek, wordt nu elektrisch materieel ingezet. Hierdoor kunnen asfaltboringen CO2-neutraal uitgevoerd worden. De boorwagen is helemaal “self-supporting”. Van de Kraats Civil Projects B.V. zal de tekeningen en het bestek verzorgen.

Diverse projecten voor Civil Management | Dagnl


APELDOORN / LEXMOND - Sloop gedeelte kazerneterrein & vervangen geleide rail Lexmond.

Voor de Koning Willem III kazerne te Apeldoorn zijn er tekeningen en een STABU-bestek opgesteld voor het verwijderen van een gedeelte van het het terrein en gebouwen met kelders. Voor Waterschap Rivierenland heeft  Van de Kraats Civil Projects B.V. een RAW-bestek opgesteld inclusief bestekstekeningen voor het vervangen van geleiderail in de bermen.

Detaillering uitstroomvoorziening "gemeente Boxmeer"


BOXMEER - Detailleren overstortvoorziening gemeente Boxmeer.

Er dient een uitstroomvoorziening te komen als overstort van het bestaande berg bezink bassin. Het vervaardigen van het ontwerp inclusief detaillering is door Van de Kraats Civil Projects B.V. verzorgd en reeds afgerond.

Sponsoring: Advendo’57 JO12-1 is kampioen en promoveert naar de Hoofdklasse!


EDERVEEN - Het team JO12-1 van Advendo’57 is afgelopen zaterdag kampioen geworden in de 1e klasse. Door dit resultaat promoveert de JO12-1 naar de Hoofdklasse. Reden voor een passend feestje.

Dit seizoen heeft het team nieuwe tenues ontvangen welke zijn gesponsord door de bedrijven Trendspotting en Van de Kraats civil projects B.V. De jongens startte dit seizoen dan ook vol zelfvertrouwen en met ambitie: “Wij gaan voor het kampioenschap”.

Door de begeleiding van Menno Neutel en de hulp van trainers Gert-Jan Veldhuizen en Arjan van de kraats werd de daad bij het woord gevoegd.

N322: Proefvak asfalt met lage temperatuur bitumen.


N322: Traject 71 Rossum - Beneden Leeuwen.
De N322 (tussen km. 49.4 en km. 50,0) wordt op dit moment door De Jong Zuurmond voorzien van een proefvak van Asfalt. Provincie Gelderland wil een proef uitvoeren van asfalt met lage temperatuur bitumen. Samen met Corvus Infra en Jasper Gevers ben ik betrokken geweest bij de voorbereiding van dit project.

Sponsoring team JO12-1 v.v. Advendo'57


EDERVEEN - Het team JO12-1 van Advendo’57 heeft afgelopen zaterdag een leuke dag beleeft. De jongens hebben kunnen zien hoe het er aan toe gaat op een wedstrijddag van het eerste elftal. 

 

De bedrijven Trendspotting en Van de Kraats civil projects B.V. hebben het team voorzien van een nieuw tenue en een voetbal met de handtekeningen van de spelers. De eigenaren Gert-Jan Veldhuizen (Trendspotting) en Arjan van de Kraats (Van de Kraats civil projects B.V.) trainen deze jongens en dragen de vereniging een warm hart toe.

Groot onderhoud N786: Apeldoorn - Dieren


APELDOORN-DIEREN (N786) tussen Apeldoorn en Dieren!

KWS gaat voor Provincie Gelderland civieltechnische werkzaamheden uitvoeren aan de N786. Afgelopen weekend is er geel asfalt aangebracht.

Een nieuw bedrijf


Een nieuw bedrijf. Een nieuwe start. Een nieuwe toekomst....

Met trots presenteer ik mijn nieuwe bedrijf Van de Kraats Civil Projects B.V. Na een jaren met veel plezier bij meerdere adviesburo’s, gemeente(n) en de provincie gewerkt te hebben, neem ik per 1 juli 2021 afscheid van Peer Groep om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

 

Worstel jij met een veel te volle agenda? Stapelen de projecten zich op? Of ben jij een opdrachtgever of recruiter die een goede civieltechnisch werkvoorbereider kan gebruiken? 

 

Ik ben gespecialiseerd in het voorbereiden van civieltechnische projecten. Van ontwerp tot aan realisatie. Ik ben leergierig en altijd op zoek naar de juiste vakkennis om zo mijn ambitie waar te maken en een toevoeging te zijn voor elk project. Ik hecht veel waarde aan kwaliteit en efficiëntie.

Provincie Gelderland


Huis der provincie Arnhem - Provincie Gelderland-
Huis der provincie Arnhem - Provincie Gelderland-

Per 1 juli 2021 ga ik mij namens Van de Kraats Civil Projects B.V. weer inzetten om te werken aan grote provinciale projecten.

Erg gaaf dat Provincie Gelderland mijn eerste opdrachtgever mag zijn voor mijn nieuwe bedrijf.

Verdubbeling N304


Asfalteren Europaweg N304

Ugchelen/Apeldoorn -Europaweg (N304) tussen Apeldoorn en Otterlo wordt veiliger en groener!

De N304 wordt op dit moment voorzien van dubbele rijbanen. Hierdoor keren we terug naar de oude situatie, maar dan beter! Naast de dubbele rijbaan worden er, op meerdere kruispunten en de op- en afritten van de A1, verkeerslichten geplaatst, die zorgen voor betere doorstroming en veiligere oversteekplekken. De voorbereiding en de begeleiding tijdens de uitvoering wordt mede verzorgd door Arjan van de Kraats & Marco Boekhorst.